Нині ми все більше цікавимося здоровим харчуванням та новинками серед суперфудів. Набирає популярності новий тренд у схудненні – коралова вода. Як вона працює, та чи справді допомагає схудути – розбираємося далі.

Виявляється, корали приносять користь не тільки морю. Окрім того, що вони знижують вміст вуглекислого газу у воді і допомагають підтримувати біорізноманіття морського середовища, корали знайшли своє використання у медицині й зокрема дієтології.

Користь коралової води було виявлено цікавим дослідженням. Ще у 1979 році адміністрація Інституту Гіннеса відправила журналіста взяти інтерв’ю в японського довгожителя на ім’я Ідзумі, якому на той момент часу було 115 років. За результатами дослідження, було виявлено, що організм дідуся, на диво, здоровий. Вчені постановили причину – і вона криється у якості питної води.

Довгожитель проживав на острові Токуносіма, який багатий на коралові рифи. Вони здатні очищувати воду і надавати їй цілющі властивості. У складі такої води – чимало кальцію, калію, магнію та натрію, що є життєво необхідними для організму людини.

Така коралова вода має ряд корисних властивостей, які активно використовують в тому числі й в детокс-програмах. А все це завдяки найціннішому інгредієнту – кальцію. Завдяки своїй іонній формі, кораловий кальцій засвоюється набагато легше і повноцінніше, ніж звичайний.

Зв’язуючись з молекулами жиру в кишківнику, кальцій заповільнює їхнє всмоктування. Так, він допомагає вивести “непотрібний жир” з організму і припинити накопичення зайвих кілограмів.
До того ж іони кальцію беруть активну участь у нормальній роботі ШКТ. Таким чином, коралова вода контролює швидкість та якість твого метаболізму.

Перед тим, як додати до свого раціону воду із кораловим порошком, звертаємо твою увагу на декілька протипоказань. Коралову воду не можна вживати вагітним та жінкам, що годують малюків.

Текст: Дар'я Андрійчук  

Источник: cosmo.com.ua

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here